Het Levenspad Boekje.

Heb jij altijd al willen weten waarom je bepaalde keuzes maakt of blijft maken? Wil je graag weten vanuit welke energie je dit doet en hoe dat jouw leven beïnvloedt? En wil je dan ook nog leren hoe je deze energie voor jou kan laten werken in plaats van tegen jou? Dan is dit levenspad boekje op jouw pad gekomen met een reden!

In dit handgemaakt en hand gebonden boekje overloop ik met jou verschillende aspecten die dieper ingaan op waarom je bent zoals je bent. Nadat ik jou van harte verwelkomd heb op deze reis, krijg je van mij een persoonlijke en uitgebreide geboortehoroscoop. Uit deze horoscoop haal ik dan jouw zon, maan en ascendant om te bekijken vanuit de Tarot en zo eerlijke inzichten met jou te kunnen delen. Voor elk van deze drie tekens bekijk ik in welk huis ze staan en overloop ik welke invloed dit kan hebben op jou dagdagelijkse leven.

Daarnaast krijg je ook een uitgebreide lijst van wist-je-datjes, gebaseerd op jouw tekens. Ik geef je ook uitleg over de belangrijkste elementen van de tarot om jou vervolgens drie zéér uitgebreide spreads te schenken. In de eerste spread kijken we naar de energie van jouw verleden. De tweede spread zal gaan over het hier en nu. In de derde en laatste spread bekijken we wat jou nog te wachten staat op dit punt in jouw leven. Onze energieën zijn zeer veranderlijk, dus deze spread toont jou een aantal algemene energieën waarnaar we ons kunnen bewegen. Elke spread word deskundig begeleid met foto’s en bij elke kaart krijg je een aparte, duidelijke uitleg die ik dan verbind met jouw persoonlijke energie.

Dit A5 boekje bestaat uit een 20-tal pagina’s en geeft je een unieke inkijk op jouw tekens en je levensenergie. Een speciaal boekje dus, zowel om te geven als om te krijgen!

(Tekst geschreven door Copywriter Nikki Nilsen )

Extraatje voor de eerste 10 bestellers: een Feel & Heal Tarot Nota blokje!
Welke energie uit jouw verleden heeft geleidt tot jouw Hier en Nu? Levenspad Boekje 55€

2 gedachten over “Het Levenspad Boekje.”

  1. Hey Diane!

   Het Levenspad Boekje kost 55€. De verzending is helaas ook 9,20€… die komt er dan nog bij.

   Graag op tijd bestellen want ik werk er een volledige dag aan, en dat moet ik kunnen inplannen tussen de readings en de video’s en de workshops hé!

   Alvast fijn dat je aan me denkt! Laat me maar iets weten! Liefs en Licht, Kris

   Outlook voor iOS downloaden ________________________________

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Winkelwagen