Over Tarot

Tarot- en Orakelkaarten zijn een uitstekende manier om de energie waarin je je momenteel bevindt te duiden en zijn een handige gids in het bepalen wat je er vervolgens mee kan doen, indien je dat wilt. We bezitten immers allemaal een vrije wil.

De tijd dat Tarotkaarten werden beschouwd als iets mysterieus, gevaarlijk en van duivelse oorsprong is gelukkig al een tijdje voorbij!

Nu wordt de Tarot gebruikt om een beetje helderheid te scheppen over wat de oorzaken zijn van de energieën van waaruit je bepaalde keuzes maakt, zodat je je ervan bewust wordt en dit zonder veel moeite kan aanpassen.

Toekomstvoorspellingen, sterfdata of de naam van je zielsgenoot ga je niet met de Tarot te weten kunnen komen.

Wél, een beetje hulp in het begrijpen vanuit welke energie je een visie of overtuiging hebt waardoor je steeds in dezelfde moeilijke situatie, keuze of relatie terechtkomt.

Aangezien we in dit leven zonder handleiding worden geboren en we soms een beetje het gevoel hebben dat we hier zomaar wat rond stuntelen, zonder een helder doel voor ogen, is een hint hier of daar om ons bewuster te maken van ons levenspad op weg naar de beste versie van onszelf, best wel handig!

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Winkelwagen