Inspiratie kaarten

" In Gesprek met jeZelf " inspiratie kaarten

In gesprek gaan met jeZelf…

Daar begint en eindigt alles mee.

Zo eenvoudig is het.

Alleen… Hoe doe je dat?

Met de “In Gesprek met jeZelf ” inspiratie kaartenset heb je een concrete tool in handen om het gesprek op weg te helpen. 

De 52 kaarten helpen je reflecteren en in gesprek gaan met je ‘Zelf’.  Ze brengen je tot dieper inzicht over de thema’s of de vragen die je op dat moment bezighouden.

Wat zijn de "In Gesprek met jeZelf " inspiratie kaarten?

Een energetisch- communicatiekader is er sowieso voor elk van ons. Hoe en òf we daar gebruik van maken is een persoonlijke keuze.

 Laat deze kaarten het net dàt ietsje gemakkelijker voor je maken om die gesprekken bewust en helder te laten verlopen!

De set werd samengesteld door Kris Suy van Feel & Heal Tarot en Hanne Verbaeten van MissViss Design.

Waarom zelf een set kaarten maken?

We dromen er langer van, Hanne en ik…zo’n stel kaarten waarbij we geen advies gaan vragen aan iets ‘extern’ van ons, maar eerder aan ons ‘Zelf’

Want dat inzicht, wijsheid en leiding daar te vinden zijn, willen we iederéén zo graag laten ervaren!

Hanne ging aan de slag met het visualiseren en in beeld brengen van de kaarten en Kris koppelde er gespreksthema’s aan.

Over Kris en Hanne

Kris

Kris put uit haar talloze conversaties via de Tarot met haar ‘Zelf’. Haar deskundigheid in het ‘vertalen’ van energetische begrippen en signalen naar woorden die zich, gedragen door intentie, mooi aan elkaar laten rijgen tot zinnen, laat een energetisch gesprek ontstaan.

Ze werkt met de Tarot om iemands energieveld te duiden d.m.v. Diepte Readings, ze laat je de Tarot ervaren met de Tarot Bord Sessies en geeft opleidingen om de Tarot op eenvoudige manier te leren interpreteren als zelfbewustwordingsTool.

 

Hanne Verbaeten

Hanne

Hanne geeft een visuele expressie aan wie de mens is, achter een onderneming, project of creatie met MissViss Design.

Hanne’s ervaring en deskundigheid met vorm en kleur bracht de schoonheid en balans in de kaarten welke je moeiteloos naar je kern, je zelf leiden. Het zijn stuk voor stuk strelingen voor je (innerlijke) oog.

En de tijd brak aan...

Ondersteund door de Heptade-jaarenergie werd aan de laatste fase van ons  kaartenproject begonnen.  (Als je de cijfers van 2023 bij elkaar optelt kom je uit bij het getal 7 = een Heptade) 

Ook de 7de kaart van de Grote Arcana van de Tarot stuurt ons richting eindfase. (De Zegewagen: het verenigen van polariteit (extremen) en daardoor een diep wéten van richting ervaren.)

Hanne ging aan de slag met het visualiseren en in beeld brengen van de kaarten en Kris koppelde er gespreksthema’s aan.

Eind september 2023 werd het kaartenset afgewerkt en gingen ze naar de drukker, zodat andere mensen ook antwoorden kunnen vinden in zichZelf.

Als deze kaarten op jouw pad zijn gekomen, zijn ze ook bedoeld voor jou. Ze zijn gemaakt om gesprekken te voeren met je Hogere Zelf. De aard van het gesprek laten we helemaal aan jou over. Wil je vragen stellen, wil je helderheid over iets specifiek of wil je gewoon duiding over je dagenergie, alles kan en mag als het goed voelt voor jou!

Een kaart voor een dagelijkse babbel:

De dagkaart wordt meestal gebruikt als duiding voor het ‘thema’ van die dag. De intentie kan zijn: ‘Van welke energie ben ik me vandaag het best bewust?’. Het kan een mooi begin zijn van een dagelijks ritueel. Het even stilstaan voor je aan een nieuwe dag begint. Als je dan net voor je naar bed gaat ook noteert hoe deze kaart voor jou heeft meegespeeld die dag, krijg je na een tijdje een mooi overzicht van de rode draad die momenteel je dagen aan elkaar rijgt.

Kaart als duiding bij een vraaggesprek:

Wil je een antwoord op specifieke vragen gebruik je best een kaartlegging met een centrale energie, die als uitgangspunt kan dienen. De verbindingen met de omliggende kaarten kunnen dan verschillende aspecten verduidelijken.

Wat is de investering?

44
  • 52 “In Gesprek met jeZelf” inspiratie kaarten
  • Incl. boekje met bijhorende teksten in een stevig doosje
  • Verzendkosten €6
  • Ophalen in Halle of Essen (Gratis)

Gestelde Vragen

Stuur ons een mailtje voor de uitstekende voorwaarden die we voor je bedrijf kunnen aanbieden!! 

Kris@feelhealtarot.com

De verzendkosten bedragen €6. Als je de kaartenset ophaalt in Halle (Zoersel) of Essen (vzw Zielenzorg) zijn er geen verzendkosten aan de aankoop van de kaartenset verbonden. Stuur ons een mailtje om af te spreken!

Onze webshop maakt automatisch facturen op basis van de informatie die jij meegeeft bij dit order. 

Vul dus zeker jouw bedrijfsgegevens in. Zo krijg je meteen daarna de factuur in jouw mailbox.

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Winkelwagen