Gratis Initiatie Workshop ‘Zelfbewust met de Tarot’ Maandag 16 mei 2022

“Er zijn veel externe krachten die onze kijk op de dingen rond ons heen proberen te vormen. Maar het is onze innerlijke kracht die het verschil zal maken!”

Het is geen toeval dat onze wegen hier kruisen en je dit aanbod onder ogen krijgt. Misschien is dit precies wat je nodig hebt op dit moment op jouw levenspad. Ik ben alvast dankbaar en blij als ik een eindje met je mee mag lopen en je de Helende Kracht die de Tarot voor je kan betekenen mag tonen.

Mijn aanbod bestaat uit een gratis kennismaking met de Tarot als zelfbewustwordingstool: vanuit welke energie zie, voel, denk, ervaar en reageer je vervolgens op de vaak chaotische externe factoren waarmee we overspoeld worden.

Door het energetisch leren interpreteren van de Tarotkaarten ontdek je welke energie jouw ervaringen kleurt en de leiding en ondersteuning die de Tarot je kan bieden in het creëren van een dagdagelijkse realiteit waarin je je niet meer een speelbal van situaties, keuzes, relaties en omstandigheden voelt, waarover je geen controle lijkt te hebben.

Stap voor stap kan de Tarot je jouw eigen innerlijke kracht tonen, elk moment van elke dag opnieuw. Je leert jouw persoonlijk verhaal door middel van de Tarotkaarten lezen én creëren. Héérlijk toch?

“De Tarot als Zelfbewustwordingstool.”

Via een zoomlink die je in je mailbox ontvangt kan je dan eens meekijken in de boeiende wereld van de Tarot!

Inschrijven: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/c8w8c7

Datum

mei 26 2024

Tijd

19:30 - 21:00
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Winkelwagen