Over Kris

Welkom bij Feel & Heal Tarot

“Er zijn veel externe krachten die onze kijk op de dingen rond ons heen proberen te volgen.
Maar het is onze innerlijke kracht die het verschil zal maken.”

– Carl Jung –

Mijn verhaal

Ik was me al op jonge leeftijd bewust van de ‘levensenergie’ die ons allen verbindt. Doordat ik besefte dat ik anderen kon helpen door hen bewust te maken van iets dat mij zo natuurlijk leek, ben ik heel wat uitdagingen op mijn pad tegengekomen. Maar mijn oprecht verlangen om te helpen, het geven om mensen vanuit een onstuitbare energie die we kennen als ‘Liefde’, bracht me nu hier, in dit moment.

Ik ben een gecertificieerde Engel Tarot Lezer, ik heb cursussen gevolgd betreffende werken met chakra’s, energetische massages en het lezen van energiestromen. Ik bestudeerde de energie van kristallen, en ik ben op de hoogte van de bewegingen die de planeten, de maan en de zon maken en hoe die energie ons beïnvloedt. Mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen, ik las honderden boeken, volgde voordrachten en bouwde gaandeweg ervaring op en werd beloond met het inzicht dat alles met elkaar verbonden is. En ook hoe ik dat inzicht kan aanwenden om iederéén die er nood aan heeft te kunnen helpen. Maar het belangrijkste dat je moet weten is eigenlijk gewoon dat we hier zijn, samen in dit moment, in het ‘nu’.

Dus laat me je helpen, op welke wijze dan ook met alles wat ik heb mogen leren, in nederigheid en vereerd door je vertrouwen in mij.

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Shopping Cart