Feel & Heal Tarot

Hoe kan ik je helpen?

Gratis Dagkaart Maandelijkse Readings

Volg me via Sociale Media om mijn gratis Tarot readings te bekijken.

Workshops

Tijdens mijn opleidingen en workshops ontdek je hoe je de Tarot op een eenvoudige manier kan gebruiken .

Persoonlijke Reading

Krijg antwoorden op vragen die momenteel bij je leven tijdens een persoonlijke reading.

 

Ik was me al op jonge leeftijd bewust van de ‘levensenergie’ die ons allen verbindt. Een energetisch Universum, waar we allemaal altijd mee verbonden zijn is voor mij altijd evident geweest. Maar hoe communiceren we met ons energetische Zelf en dat Universum? Voor mij is de Tarot daarvoor hét perfecte medium. Het ontwikkelen van een helder communicatie-kader door het interpreteren van de Tarot kaarten en iedereen tonen dat we die capaciteit allemaal bezitten, werd mijn missie! 

Met Feel & Heal Tarot bied ik workshops, readings, een Ledengroep en het Tarot Bord aan, met mijn missie steeds helder voor ogen: het bekendmaken van de Tarot als ZelfbewustwordingsTool. 

Ik ben een gecertificieerde Engel Tarot Lezer, ik heb cursussen gevolgd betreffende werken met chakra’s, energetische massages en het lezen van energiestromen. Ik bestudeerde de energie van kristallen, en ik ben op de hoogte van de bewegingen die de planeten, de maan en de zon maken en hoe die energie ons beïnvloed. Mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen, ik las honderden boeken, volgde voordrachten en bouwde gaandeweg ervaring op en werd beloond met het inzicht dat ‘bewust -zijn’ de sleutel is tot ons ‘zijn’.

Maar het belangrijkste dat je moet weten is eigenlijk gewoon dat we hier zijn, samen in dit moment, in het ‘nu’.

Dus laat me je helpen, op welke wijze dan ook met alles wat ik heb mogen leren, in nederigheid en vereerd door je vertrouwen in mij.

Feel & Heal Tarot trekt weer een kaart

Schrijf je in voor de maandelijkse inzichten

en blijf op de hoogte van de 'speciallekes' van Feel & Heal Tarot!

Winkelwagen